HET WEBINAR: ZAKENDOEN MET LATIJNS-AMERIKA

Colombia - Mexico - Panama

Colombia, Mexico en Panama zijn enorme groeimarkten, in een regio waar stabiele groei plaatsvindt. Daarbij is het voor Europeanen heel makkelijk toegankelijk om er zaken mee te doen. De drie economieën zijn veelzijdig, groeien nog steeds en er is een ongelooflijke dynamiek in die landen.

photo-of-ships-2906490.jpg

Holland House

De BIZ organiseerde op 10 september samen met Holland House een online bijeenkomst ‘Zakendoen met Latijns-Amerika’ voor ondernemers die interesse hebben Colombia, Panama of Mexico als volgende of nieuwe bestemming te kiezen.

jezael-melgoza-KbR06h9dNQw-unsplash.jpg

Breakout-sessies

Tips en ervaringen bij succesvol ‘Zakendoen met Latijns-Amerika’ zijn onder leiding van een aantal professionals gedeeld. Welke keuzes moet je maken? Waar moet je beginnen? Welke valkuilen zijn er? Deze en tal van andere vragen zijn aan bod gekomen. Tijdens de breakout-sessies zijn de volgende kansrijke markten uitgelicht: Food, E-commerce, Life Science & Health, Watermanagement en Smart Mobility.


Heb je de webinar gemist? Download hieronder de presentaties.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook na de webinar worden je vragen beantwoord. De contactgegevens van Holland House tref je in de presentatie aan.

Presentaties:

Colombia
Mexico
Panama

HHC kader.png
HHM kader.png
HHP kader.png
 
 

DANKWOORD

Voor deze bijeenkomst gaat onze dank uit naar het team van Holland House; Jan Willem van Bokhoven, Carin Verbree en Remco de Bruijn. Daarnaast bedanken wij de ondernemers TFHC - Steven Jonis, Friesland Campina - Daniel Reitsma, Witteveen+Bos - Paul Ravenstijn en VDL Translift - Engilberto Argumedo .

De BIZ dankt de partners MannaertsAppels advocaten en Bolsius Nederland bv. voor het mede mogelijk maken van deze online samenkomst.

 
 
 

We hopen je snel weer te zien.
Houd de agenda op de website in de gaten voor de komende evenementen van De BIZ.

 
ArtikelenMascha van Veghel