HET WEBINAR: ZAKENDOEN MET ZUID-DUITSLAND

Zakendoen met onze buren

Voor veel ondernemers geldt dat zakendoen met Duitsland beperkt blijft tot de aangrenzende bondslanden Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Terwijl er enorme kansen liggen in Zuid-Duitsland. Het is de economisch meest welvarende regio van Duitsland. Sectoren als de automotive, machinebouw, gezondheidssector, ICT en FinTech zijn sterk vertegenwoordigt. Bovendien is het een markt die sterk gedomineerd wordt door mkb-bedrijven.

NLinBusiness kader.png

NLinBusiness

Op 8 juli 2020 namen Maik Mandemaker en Roel Westra van NLinBusiness ons op digitale wijze mee naar Zuid-Duitsland. Met praktische aanknopingspunten, interactie met de aanwezigen werd al snel duidelijk hoe je succesvol aan de slag kunt in het buurland.

AWL kader.jpg

Ondernemer

Naast informatie van NLinBusiness en de NL Business HUB Munich kregen we tips & tricks van Brand van ‘t Hof van AWL. Het was een leerzame en informatieve ochtend.

Heb je de webinar gemist of wil je hem nog eens terug kijken? Download hieronder de presentatie. De opname kan opgevraagd (mail naar info@debiz.nl) worden en zal via WeTransfer toegezonden worden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook na de webinar worden je vragen beantwoord. De contactgegevens van NLinBusiness tref je in de presentatie aan.

Presentatie downloaden
EXTRA: video boodschap MKB Nederland

Afbeelding1.png
IMG_1865.jpg
IMG_1866.jpg
 
 

DANKWOORD

Voor deze bijeenkomst gaat onze dank uit naar het team van NLinBusiness en ondernemer - Brand van ‘t Hof van AWL voor hun bijdrage. Daarnaast bedanken wij de partners MannaertsAppels advocaten en Bolsius Nederland bv. voor het mede mogelijk maken van deze online samenkomst.

 
 
 

We hopen je snel weer te zien.
Houd de agenda op de website in de gaten voor de komende evenementen van De BIZ.