DE TRAINING: HOE MAAK IK WEBINARS EN PROMOTIE VIDEO'S

We hebben het ontdekt!

Webinars spelen juist in deze veranderende tijd een steeds grotere rol bij het delen van kennis. Ook bij De BIZ, nu fysieke bijeenkomsten even niet mogelijk zijn. Kennisdeling willen we continueren en dat kan ook op afstand. Met webinars bereik je veel mensen, snel, voordelig en effectief. Bovendien zijn webinars persoonlijk, live en interactief. Didactisch zijn webinars interessant, omdat er een zeer hoge mate van interactie is.

IMG_1860.jpg

Webinars

Met welke reden je als organisatie nou ook aan de slag wilt met het organiseren van webinars, het is een geweldige oplossing voor iedereen die een groep mensen wil opleiden of informeren. Toch lijkt het makkelijker dan het is. Daarom is een goede voorbereiding op een succesvol webinar belangrijk.

IMG_1862.jpg

Video’s

Naast de topic ‘webinars’ heeft Lorraine ons wegwijs gemaakt in het (zelf)maken van digitale filmpjes voor promotiedoeleinden op social media. Wat moet je precies vertellen in het filmpje? Waar moet je op letten? Hoe neem je zo’n filmpje op?

Heb je de training gemist of wil je hem nog eens terug kijken? Download hier de presentatie en de opname van 16 juni 2020. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook na de training worden je vragen beantwoord.

Presentatie downloaden Link naar de opname EXTRA: 1 gratis E-course presenteren

Hoe leuk is dat? Tijdens de training bood Lorraine een gratis stemanalyse aan. Wil je daarvan gebruik maken, stuur dan een bericht naar lorraine@deuniekeondernemer.nl.

IMG_1861.jpg
IMG_1865.jpg
IMG_1866.jpg
 
 

DANKWOORD

Voor deze bijeenkomst gaat onze dank uit naar Lorraine Vesterink van De Unieke Ondernemer voor deze leerzame ochtend. Daarnaast bedanken wij de partners MannaertsAppels advocaten en Bolsius Nederland bv. voor het mede mogelijk maken van deze online samenkomst.

 
 
 

We hopen je snel weer te zien.
Houd de agenda op de website in de gaten voor de komende evenementen van De BIZ.