HET WEBINAR: VERANDERMANAGEMENT

Veranderen juist nu noodzakelijk

Het coronavirus, het is voor iedereen onderwerp van de dag. Het vraagt veel van iedereen en heeft grote invloed op bedrijven en medewerkers. Ongetwijfeld is er al veel veranderd binnen je werk of organisatie of zijn er plannen om (tijdelijk) een andere weg in te slaan. Vanuit de organisatie is het schakelen en zoeken welke maatregelen nu het beste passen. Maar ook draagvlak creëren bij medewerkers is van groot belang.


IMG_1867.jpg

Verandermanagement

Zonder goede voorbereiding kan een ingezette verandering totaal verkeerd uitpakken. Je hebt immers te maken met bestaande structuren, sentimenten, culturen, waarden en een politiek krachtenveld.

IMG_1869.jpg

En nu?

Wat heb je precies nodig om een organisatie te veranderen? En over welke management skills moet je beschikken om een verandering succesvol te implementeren? Marijn Mulders van Tolo Branca én BIZ-lid, gaf handvatten en nuttige tips die je kunt gebruiken om een veranderproces succesvol door te voeren.


Heb je de webinar gemist? Download hier onder de presentatie van Marijn Mulders.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Ook na de webinar worden jouw vragen beantwoord.

Presentatie downloaden

IMG_1868.jpg
 
 

DANKWOORD

Voor het geven van deze webinar gaat onze dank uit naar Marijn Mulders voor zijn kennis en kunde over ‘Verandermanagement’. Daarnaast bedanken wij de partners MannaertsAppels advocaten en Bolsius Nederland bv voor het mede mogelijk maken van deze online samenkomst.

 
 
 

We hopen je snel weer te zien.
Houd de agenda op de website in de gaten voor de komende evenementen van De BIZ.