Back to All Events

Bedrijfsbezoek Wilthagen BV

  • Wilthagen bv 1 Energieweg Tholen - Zeeland Netherlands (map)
Banner met grid.png

Donderdag 20 juni 2019


De vruchten plukken van Internationaal Zakendoen

Wilthagen B.V. is een eigenzinnig Zeeuws familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar ambachtelijke vleesproducten, verrassende snacks en maaltijdcomponenten maakt.
Wilthagen is bekend van de verslavend lekkere knabbelspek en van de Zeeuwse kroepoek: lekkere snacks zonder e-nummers of versterkers, maar wel vol van smaak. Bewust gemaakt met minder suiker en zout. Naast traditionele Zeeuwse leverworst maakt Wilthagen ook biologische kipleverworst. Ze zijn van een dorpsslagerij uitgegroeid naar een moderne fabriek. Maar met dezelfde werkwijze en intentie: mensen laten genieten van lekkere, eerlijke snacks.

De producten gaan de hele wereld over vanuit de fabriek in Tholen, van Europa tot aan Azië. Wilthagen hanteert strenge kwaliteitscontroles, alles is tot aan de bron traceerbaar. Wilthagen werkt B2B de klanten zijn nationale en internationale retailers en spelers in de foodservice, groothandel en detailhandel.

De BIZ brengt op 20 juni een bezoek aan de vernieuwde fabriek in het Zeeuwse Tholen. Wilthagen is een eigenzinnig familiebedrijf. Al drie generaties lang delen zij een passie voor lekker eten en eerlijke producten. Jij komt toch ook?

Programma

13.00 uur ontvangst met koffie en thee
13.30 uur presentatie en rondleiding Wilthagen BV
15.15 uur vertrek naar Brasserie ‘Rijk der Vitaminen’ (Hollaereweg 9 - Oud-Vossemeer)
15.30 uur netwerkborrel en hapje eten
17.30 uur einde bijeenkomst


 
Earlier Event: 16 May
Zakendoen met China
Later Event: 19 September
Bedrijfsbezoek Wijngaard Dassemus