Wil jij Proeven

Wat wij te bieden hebben?

Man in Rio.jpg
 
 
 

EEN PROEFABONNEMENT 

BIJ DE BIZ 

Dus jij doet internationaal zaken of je wilt daar graag aan beginnen? En je bent benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Heel begrijpelijk dat je even wilt kijken met wat voor club je te maken hebt voor je besluit een lidmaatschap aan te gaan. Met ons proefabonnement kan je drie maanden lang (aaneengesloten) profiteren van alle voordelen die De BIZ te bieden heeft. Daarna is het aan jou om te besluiten of onze club de juiste is voor jou. 

 
 

WAT ZIT ER IN EEN

PROEFABONNEMENT?

Bij De BIZ onderscheiden we vier soorten evenementen, waaronder de BIZ HUB, de thema-avond, de workshop en de bedrijfsbezoeken.  De laatste drie wisselen elkaar maandelijks af volgens onze jaarplanning. Je kunt je voor deze evenementen inschrijven via de evenementenpagina. De BIZ HUB is iets anders. Dit is een bijeenkomst van leden, voor leden. Via het ledengedeelte op onze website kun je je daarvoor aanmelden. Tijdens een proefabonnement krijg je dan ook een inlogcode voor dit speciale stukje netwerk van De BIZ. Ook kun je hier verslagen lezen van vorige bijeenkomsten, de leden leren kennen en contact opnemen met andere leden als je vragen hebt.

WAT ZIJN DE

KOSTEN

Een proefabonnement is 3 maanden geldig en kost eenmalig € 110,00 exclusief BTW. Als je besluit om een lidmaatschap aan te gaan worden deze kosten verrekend met het jaarlijkse lidmaatschapsgeld. Niet verkeerd toch? Inschrijven voor een proefabonnement is gelukkig gemakkelijk. Je hoeft alleen een inschrijfformulier in te vullen en je ontvangt daarna zo snel mogelijk een bevestiging van je inschrijving. Zodra de betaling is gedaan ontvang je de inlogcode voor het ledengedeelte. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je aanmelden voor de bijeenkomsten die jouw interesse wekken.

 
 
 

Schrijf JE nu in voor een proefabonnement

Wat kun jij toevoegen aan onze vereniging betreffende internationaal zakendoen?

Aanmelden proefabonnement *

Klik hier voor het Huishoudelijk Reglement en de Statuten.