Word jij

lid van De BIZ?

Man en vrouw bij water.jpg
 
 
 

Wil jij een

lidmaatschap? 

Ben jij benieuwd wat het inhoudt om lid te worden bij De BIZ? Wij vinden het in ieder geval leuk dat je erover denkt om lid te worden! Nu wil je waarschijnlijk weten wat je kan verwachten van ons, wat wij van jou verwachten en wat het gaat kosten. Je kunt ons natuurlijk gewoon bellen met al je vragen, maar hier vind je ook alvast wat informatie.

 

Wat zit er in een

lidmaatschap

In een lidmaatschap van De BIZ zit alles wat je je maar kan bedenken. Zo onderscheiden we vier soorten maandelijkse evenementen, waaronder, de thema-avond, de workshop, bedrijfsbezoeken en de BIZ HUB. Alles inclusief lekker eten en tijd om met elkaar te praten. Via het ledengedeelte op onze website heb je zelfs nog meer voordelen. Zo kun je hier verslagen lezen van vorige bijeenkomsten, de leden leren kennen en contact opnemen met andere leden als je vragen hebt. We hebben een chatsysteem, een overzicht van alle leden en je kan je hier inschrijven voor een bijeenkomst van de BIZ HUB. Dit is echt van leden, voor leden.

Wat zijn de

kosten

Een lidmaatschap kost €300,- exclusief BTW per jaar. Wanneer je lid bent kan je je opgeven voor alle evenementen die jij interessant vindt. Wil je lid worden? Je hoeft alleen een inschrijfformulier in te vullen. Je aanmelding wordt vervolgens beoordeeld door het bestuur. Wanneer je verzoek is gehonoreerd ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging van je inschrijving. Zodra de betaling is gedaan ontvang je de inlogcode voor het ledengedeelte. We heten je van harte welkom!

 
 
 

Wat kun jij toevoegen aan onze vereniging betreffende internationaal zakendoen?

Lid worden van de BIZ

SCHRIJF JE NU IN VOOR EEN lidmaatschap

 
Aanmelden lidmaatschap *