Arno Sijnesael

Sector Zakelijke dienstverlening en non-profit
 

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Arno

Achternaam: Sijnesael

Telefoon: +31 (0)6 510 40 757

E-mailadres: arnosijnesael@impulszeeland.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Impuls Zeeland

Adres: Edisonweg 37-D1 Vlissingen

Telefoon: +31 (0) 118 724 900

Website: www.impulszeeland.nl


OVER

Impuls Zeeland

Impuls Zeeland biedt de helpende hand voor (innovatieve) ondernemers in Zeeland. Wij zijn onafhankelijk en zakelijk kundig. Wij helpen bedrijven met internationalisering, financiering, groei en vestiging in Zeeland. Daarnaast zijn we actief als projectontwikkelaar in uiteenlopende sectoren in Zeeland.

Impuls Zeeland is een overkoepelend orgaan in Zeeland voor diverse (innovatieve) initiatieven en merken.

Impuls Zeeland biedt een snelle ingang naar alles wat ondernemers in Zeeland verder brengt, zoals marktinformatie, bedrijfskundige support en de juiste contacten.

Vind via Impuls Zeeland een (buitenlandse) samenwerkingspartner, financier of vestigingslocatie. Voortdurend zijn we op de uitkijk naar business kansen en speciaal naar uitgelezen mogelijkheden in Zeeland voor innovatief en duurzaam ondernemen.

We bewegen ons tot in de haarvaten van het Zeeuwse bedrijfsleven, zijn aangehaakt op onderwijs en onderzoek, hebben korte lijnen met overheden en onderhouden relaties met economisch interessante buurregio’s - denk aan Antwerpen en Brabant. Binnen dit grote netwerk vervullen we een centrale, verbindende rol. Zo versterken we ondernemend Zeeland, in opdracht van Provincie Zeeland. We werken onafhankelijk en kosteloos. Ga met ons in gesprek!


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Arno?

Heb jij een vraag aan Arno over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.