Marloes Walters

Sector Industrie
 
Marloes Walters tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Marloes

Achternaam: Walters

Telefoon: +31 (0)6-30686358

E-mailadres: m.walters@maxado.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Maxado bv

Aantal medewerkers: 9

Adres: Le Havre 91, Eindhoven

Telefoon: +31 (0)85-2102400

Website: www.maxado.com


OVER

Maxado bv

Maxado staat garant voor de beste verpakkingsoplossingen. Dat doen we met energie en enthousiasme. En met de allerbeste service. Wij zorgen ervoor dat het product van onze klant maximaal tot zijn recht komt, vanaf het moment dat de gebruiker het in handen krijgt. Een verpakking die de kwaliteit van het product onderstreept.

Wij geloven dat elke verpakking een communicatiekans richting eindgebruikers is, die met creativiteit en vakkennis moet worden aangegrepen. Niet met een off-the-shelf concept.

Wij zijn vindingrijk, pragmatisch en denken in oplossingen mét beleving. We investeren in de relatie met onze klanten en willen gezamenlijk groeien op basis van de beste samenwerkingsvorm. Voor elk bedrijf met een verpakkingsvraagstuk is er een passende oplossing. Ons product portfolio bestaat uit innovatieve, kwalitatieve verpakkingen in kunststof en aluminium. Allemaal zoveel mogelijk naar uw specifieke wensen.

Wij nemen de totale opdracht op ons en regelen alles wat nodig is om de producten tijdig en op de juiste plek te leveren. Dit doet we snel, flexibel en op een betrokken manier.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Marloes?

Heb jij een vraag aan Marloes over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.