Rien van Sliedregt

Sector Industrie
 
Rien van Sliedregt.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Rien

Achternaam: van Sliedregt

Telefoon: +31 (0)6 57863292

E-mailadres: rien@esselent.eu

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Esselent Solutions bv

Aantal medewerkers: 10

Adres: Groenewoud 25A, 5151RM Drunen

Telefoon: +31 (0)73 2200030

Website: www.esselent.eu


OVER

Esselent Solutions bv

Esselent Solutions b.v. is ontwikkelaar en fabrikant van Filter- en Magneetsystemen voor het scheiden van olie, vuil en deeltjes uit waterige vloeistoffen. Onze apparaten worden gebruikt in de metaalindustrie, met name in de auto-industrie en bij toeleveranciers aan deze industrie, bij voorbehandeling (reinigen en ontvetten) en in koelvloeistof toepassingen. Onze klanten zijn zowel OEM-ers als eindgebruikers.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van onze concurrenten door onze manier van communiceren en de mate van verantwoordelijkheid die wij op ons nemen. We zijn namelijk zo overtuigd van de kwaliteit van onze oplossingen dat we zelfs een garantie afgeven op het procesresultaat!

Wij zorgen voor verlichting bij onze klanten door tijdens de ontwerpfase (liever nog eerder) hen grondig te informeren en te begeleiden op het gebied van proces analyse, integratie van onze apparaten in al of niet bestaande systemen of processen en berekeningen en specificaties aan te leveren. Dit alles op basis van onze in 25 jaar opgebouwde expertise. En als onze klant onze apparaten inbouwt volgens onze specificaties, dan garanderen wij dat het werkt. En zijn er alsnog problemen, dan lossen wij ze op. Wij nemen de nazorg 100% over van onze klant.

Deze mate van klantgerichtheid vindt je ook terug in onze organisatie. Iedere medewerker is zich ervan bewust dat onze klant 'de belangrijkste collega' is en gedraagt zich daar ook naar.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Rien?

Heb jij een vraag aan Rien over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.