WEBINAR: SDG INSPIRATIESESSIE

Mailchimp reminder.png

Webinar: SDG Inspiratiesessie

SDG: Sustainable Development Goals. Dit zijn 17 duurzame doelen van de VN om de wereld een betere plek te maken. Op donderdag 9 september vond de eerste SDG-sessie van De BIZ plaats. Wouter Winters van Pidzh ging met veel enthousiasme en passie in gesprek met de deelnemers. Het leverde mooie interactie op.

Diverse vragen kwamen voorbij. De meest voor de hand liggende; Wat zijn nu de 17 doelen? Hierbij moet je denken aan de wereldwijde uitdagingen zoals het klimaat, armoede, gezondheidszorg en onderwijs. Maar ook vragen over: ‘Welke bijdrage kunnen we hieraan leveren? ‘Tot welke goal voel je aangetrokken?’ en ‘Wat zijn je interesses?’

We kijken terug op een geslaagde middag met als voornaamste doel deelnemers te inspireren, motiveren en nieuwe perspectieven te bieden.

Mocht je het webinar hebben gemist of wil je de presentatie nog eens terugkijken, dat kan!
Download hier de slides van: Wouter Winters van Pidzh. Wil je met Wouter van gedachten wisselen? Neem dan contact op met wouter@pidzh.nl of bezoek de website www.pidzh.nl voor meer informatie.

Op 11 november zullen we in de 2e sessie meer de diepte ingaan; ‘Hoe kun je als bedrijf werken aan de SDG’s? Welke SDG’s kun je koppelen? Op welke manier kunnen we samenwerken? Deze sessies organiseren we in aanloop naar het SDG Café Brabant waar De BIZ initiator van is.

IMG_2027.jpg
TerugblikMascha van Veghel