Werk jij

graag samen?

 

De kracht van een netwerk zit in het samenwerken. Samen weet je ten slotte méér dan alleen en daarom vinden wij het zo belangrijk om jou ook op de hoogte te houden van bijeenkomsten die buiten De BIZ worden georganiseerd. De partners met wie wij vaak samenwerken zijn de KVK, BOM en Brabant Onderneemt. Overige bijeenkomsten kan je hier vinden, dus houd ook deze pagina goed in te gaten.

 
 

Aankomende Evenementen

 
Workshop.jpg

HOLLAND PAVILJOEN IE EXPO SHANGHAI

China kampt met gigantische uitdagingen op het gebied van lucht-, bodem- en waterverontreiniging. De groeiende vraag naar milieutechnische oplossingen overstijgt het aanbod, een uitgelezen kans voor Nederlandse bedrijven. Bent u een ondernemer actief in water- of milieutechnologie? Meld u aan voor de IE Expo China van 15-17 april.

Wilt u deelnemen aan het Holland Paviljoen tijdens de IE Expo China, of heeft u vragen over deelname? Neem dan contact op met Renée Versteegde-Derks, Project Manager bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.

Man in London.jpg

Netherlands business support offices

Bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Kunt u ondersteuning gebruiken bij de afzet van producten of diensten in het buitenland? De Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zijn gevestigd in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, maar waar geen ambassade of consulaat generaal is.

Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners. Een NBSO kan u helpen met het vinden van vertegenwoordigers, samenwerkingspartners, marktinformatie en informatie over lokale wet- en regelgeving. NBSO’s hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van relaties met de lokale overheden relevante organisaties en het bedrijfsleven ter plaatse.