Werk jij

graag samen?

 

De kracht van een netwerk zit in het samenwerken. Samen weet je ten slotte méér dan alleen en daarom vinden wij het zo belangrijk om jou ook op de hoogte te houden van bijeenkomsten die buiten De BIZ worden georganiseerd. De partners met wie wij vaak samenwerken zijn de KVK, BOM en Brabant Onderneemt. Overige bijeenkomsten kan je hier vinden, dus houd ook deze pagina goed in te gaten.

 
 

Aankomende Evenementen

 
Workshop.jpg

een nieuw jaar van ondernemen

Op de nieuwjaarsbijeenkomst van Brabant Onderneemt kijken we naar de toekomst! We worden op hoogte ontvangen in creatieve sfeer en in een pand waar veel ondernemers beginnen en waar innovatie ontstaat. Na het ontvangst gaan we luisteren naar Rik Vera, die ons zijn verhaal brengt over het boek dat hij recent schreef: “Managers The Day After Tomorrow”. We leven in een tijd van transitie. Dat is spannend, maar ook best angstaanjagend. Velen denken dat het digitale de “bedreiging” en dus tegelijkertijd ook het antwoord is. Rik Vera ziet het anders. Het gaat om mensen: consumenten én werknemers.

Vrouw, groen met telefoon.jpg

de grote china kennis quiz 2019

Om het Chinees Nieuwjaar 2019 te vieren, organiseert Guanxi voor alweer de vierde keer op 29 januari de Grote China Kennis Quiz! Dé Grote China Kennis Quiz vindt plaats in de herensociëteit Mammoni in Utrecht, Mariaplaats 14. Ook dit jaar onder leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap. Schijf je snel in en verzeker jezelf van een plekje. Wie mag zich in het Jaar van het Varken de grootste China-kenner van Nederland noemen? Klik verder hoe het werkt.