Werk jij

graag samen?

 

De kracht van een netwerk zit in het samenwerken. Samen weet je ten slotte méér dan alleen en daarom vinden wij het zo belangrijk om jou ook op de hoogte te houden van bijeenkomsten die buiten De BIZ worden georganiseerd. De partners met wie wij vaak samenwerken zijn de KVK, BOM, Internationaal Ondernemen, VNO-NCW en Brabant Onderneemt. Overige bijeenkomsten kan je hier vinden, dus houd ook deze pagina goed in te gaten.

 
 

Aankomende Evenementen

 
Workshop.jpg

ONDERNEMERSREIS JIANGSU - CHINA

Denkt u na over zakendoen in China? Of bent u als innovatief bedrijf op zoek naar partners in China? Ga dan mee met de 'Hightech & Agrifood' ondernemersreis naar Jiangsu van 27 oktober tot 3 november 2019, georganiseerd door de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).

Bent u geïnteresseerd in deze ondernemersreis? Kijk voor meer informatie, het programma, de kosten en om u aan te melden op de website van de BOM. U kunt ook contact opnemen met Renée Versteegde-Derks op 06-46996019 of mailen naar trade@bom.nl.

Man in London.jpg

Netherlands business support offices

Bent u op zoek naar kansen in het buitenland? Kunt u ondersteuning gebruiken bij de afzet van producten of diensten in het buitenland? De Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zijn gevestigd in regio’s die kansen bieden voor Nederlandse bedrijven, maar waar geen ambassade of consulaat generaal is.

Het NBSO-netwerk biedt informatie aan Nederlandse bedrijven en helpt bij het zoeken naar zakenpartners. Een NBSO kan u helpen met het vinden van vertegenwoordigers, samenwerkingspartners, marktinformatie en informatie over lokale wet- en regelgeving. NBSO’s hebben een uitgebreid netwerk opgebouwd van relaties met de lokale overheden relevante organisaties en het bedrijfsleven ter plaatse.