AFSTUDEERSTAGE GEZOCHT

MIJN NAAM IS


Sharon van Dongen, 23 jaar oud en momenteel zit ik in het 4e jaar van de Fontys Hogeschool in Tilburg. Hier volg ik met veel plezier de studie International Marketing & Management, waarbij ik vanaf begin februari mag starten met mijn afstudeerstage. Hiervoor ben ik opzoek naar een internationaal georiënteerd bedrijf met een marketing/communicatieafdeling.

Binnen deze stage hoop ik mijzelf bezig te gaan houden met een uitdagende en passende opdracht op het gebied van marketing/communicatie, waarmee ik waarde kan toevoegen binnen de organisatie en mijzelf kan ontwikkelen. Denk hierbij aan het oplossen van een nieuw/bestaand commercieel vraagstuk. Hier kan samen naar gekeken worden.

Wilt u meer informatie betreffende mijn gevolgde opleidingen, cursussen en werkervaring, neem dan gerust een kijkje op mijn LinkedIn pagina. Heeft uw bedrijf behoefte aan een enthousiaste, leergierige afstudeerder met ervaring binnen diverse branches? Schroom dan niet om contact op te nemen!

Mail: sharon-vandongen1@hotmail.com
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sharon-van-dongen-742303a5/

De BIZ kent Sharon als een spontane, hard werkende en betrokken student. Sharon is aanwezig geweest bij meerdere bijeenkomsten van De BIZ. Via deze weg biedt De BIZ Sharon de mogelijkheid om een geschikte stageplaats te vinden. Heeft u vragen neem dan contact op met De BIZ - secretariaat info@debiz.nl of 06-54943855.