BUSINESS SAFARI'S IN QATAR

Future Construction Qatar 2019


Wat zijn de actuele kansen in de snelst groeiende economie van de wereld: Qatar. Hoe moet deze specifieke markt benaderd worden om succesvol business te ontwikkelen voor de lange termijn. Het belang van een geslaagde lokale matchmaking en waarom het profiel van de NL ondernemer een gewenste marktspeler is voor de Qatari businessman.
Tevens een toelichting van de indrukwekkende ontwikkeling van het WK2022 in de woestijn, een uniek kijkje achter de schermen. Daarnaast organiseert askMrsQ drie keer per jaar unieke Business Safari’s in Qatar rondom specifieke thema’s. Tijdens een 3 daags programma geeft Jacqueline Kruithof, eigenaar van askMrsQ en ervaren onderneemster in Qatar, inzicht in de huidige ontwikkelingen in Qatar en GCC. Expansie of stagnatie: waar kies je voor als ondernemer, zij zal 1-op-1 met de deelnemers bespreken welke stappen nodig zijn om zaken te doen in de Arabische zakencultuur van Qatar. Diverse grootschalige projecten zullen bezocht worden, inclusief de in aanbouw zijnde WK2022 stadions.

Van 29 april - 1 mei 2019 organiseren wij onze Business Safari Future Construction Qatar 2019. Het programma is specifiek gericht op smart technologie, innovatie, industriële uitrusting en technologieën.

Lees meer op de site van ASKmRSq