Back to All Events

Internationaal Arbeidsrecht & Ondermijning

  • Boels Zanders Advocaten 76 Vestdijk Eindhoven, NB, 5611 CE Netherlands (map)
Uil.jpg

Donderdag 18 april 2019

Boels Zanders, Vestdijk 76 Eindhoven


Internationaal arbeidsrecht & Ondermijning

Grensoverschrijdend werken? Een uitdaging!
Grensoverschrijdend werken heeft fiscaal juridische voetangels en klemmen, maar ook veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van beloningen onder andere via de techniek van de salary split of de 30% regeling. Ook zijn er op het gebied van het internationale sociale zekerheidsrecht voordelen te behalen bij grensoverschrijdend werken.

Hoe criminaliteit het bedrijfsleven ondermijnt.
De term ondermijning duikt steeds vaker op in de media en in het politieke debat. Wanneer er verwevenheid ontstaat tussen de boven- en onderwereld, wordt georganiseerde criminaliteit een directe bedreiging voor de (rechts)staat. Drugsafval wordt illegaal geloosd in de natuur, burgemeesters moeten onderduiken, en criminelen worden zelfs politici. Dit vraagt om een weerbare overheid. Maar het raakt ook ‘gewone’ burgers en hardwerkende ondernemers.


Aanmelden voor dit evenement?

Schrijf in op onze nieuwsbrief en je ontvangt automatisch een seintje wanneer je aan kunt melden voor dit evenement!

 
Earlier Event: 19 March
Zakendoen met Frankrijk
Later Event: 16 May
Zakendoen met China