Hoe wil jij

advies?

Bij De BIZ hanteren we vier kernwaarden waar we écht in geloven. Om ervoor te zorgen dat wij deze belofte ook écht waarmaken hebben we aan elk kernwoord een evenement gekoppeld. Voor De BIZ Workshop is dat: advies.

 
de-biz-advies.png
 

Wat is De BIZ workshop?

De BIZ Workshop is een middag waarbij je je samen buigt over een vraagstuk. Onder begeleiding van een ervaringsdeskundige ga je in kleinere groepen aan de slag met een probleem of vraag. Dat kan gaan over het schrijven van een goed ondernemersplan tot het juist inzetten van social media voor jouw bedrijf of onderneming.

Hoe werkt De BIZ workshop?

Tijdens een workshop van De BIZ word je uitgenodigd op een locatie waar je samen met andere leden van De BIZ aan de slag gaat met een vraagstuk. Omdat je meestal in kleinere groepen werkt is er veel ruimte voor overleg, elkaar leren kennen en ook het delen van tips en adviezen. Misschien kan jij jouw bedrijf gebruiken als case voor de workshop, want hoe stevig zit jouw ondernemersplan in elkaar en wat doe jij eigenlijk met social media? Vaak wordt er aan het einde van de middag een terugkoppeling gemaakt en gekeken wat er is besproken.

De BIZ Workshop wordt een aantal keer per jaar georganiseerd, afgewisseld door themadagen en bedrijfsbezoeken. Wil je precies weten wat wanneer plaatsvindt, dan kan je de planning vinden onder het kopje ‘evenementen’ in het menu. De workshops zijn te herkennen aan de blauw/groene kleurvlakken, zoals in het icoon hierboven.