Wat wil jij

leren?

 
de-biz-leren.png
 

Bij De BIZ hanteren we vier kernwaarden waar we écht in geloven. Om ervoor te zorgen dat wij deze belofte ook écht waarmaken hebben we aan elk kernwoord een evenement gekoppeld. Voor De BIZ Themadag is dat: leren.  

 

Wat is De BIZ Themadag?

Wil jij informatie en tips over zakendoen met . . . India, China, Brazilië, Frankrijk of een ander land? Dan zit je goed bij één van onze themadagen. Tijdens deze themadagen worden er meerdere presentaties gegeven rond een bepaald onderwerp. Zo leer je van ervaringsdeskundigen.

 

Hoe werkt De Biz Themadag?

Tijdens een themadag word je uitgenodigd op een locatie in Brabant of Zeeland. Vaak zijn er 2 tot 5 sprekers met specifieke kennis en ervaring op het gebied van zakendoen met . . . Zij zullen je in een middag veel informatie geven over de ins- en outs van het zakendoen met een bepaald land. Afhankelijk van de sprekers kan dat informatie zijn over juridische zaken, culturele aspecten, transport, douane en beveiliging, bureaucratie, communicatie en nog veel meer. Na afloop wordt er lekker gegeten en nagepraat.

De BIZ Themadag wordt een aantal keer per jaar georganiseerd, afgewisseld door workshops en bedrijfsbezoeken. Wil je precies weten wat wanneer plaatsvindt, dan kan je de planning vinden onder het kopje ‘evenementen’ in het menu. De themadagen zijn te herkennen aan de grijs/blauwe kleurvlakken, zoals in het icoon hierboven.