Bas Stoffels

Sector Groothandel & detailhandel
 
Bas Stoffel tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Bas

Achternaam: Stoffels

Telefoon: 06-12968233

E-mailadres: bas.stoffels@knapzak.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Knapzak Benelux B.V.

Aantal medewerkers:  15

Adres: Kraaivenstraat 36-09, 5048 AB Tilburg

Telefoon: 013-5431110

Website: www.knapzak.nl


OVER

Knapzak Benelux B.V.

Knapzak helpt u om afval eenvoudig in te zamelen en te scheiden. Zo maken we recyclen makkelijker, dat doen we al sinds 1995. U kunt ons vinden in Tilburg, Nederland. Behalve onze bedrijfsnaam is Knapzak ook de naam van het meest effectieve inzamelsysteem voor kunststofverpakkingen zoals folie, EPS, PET-flesjes, PE flacons en plantenpotten.

Dat systeem bestaat uit de Knaphouder en Knapzak. Daarnaast leveren we ook diverse afvalbakken, stapelbakken en ludieke bakken zoals de PETman en CANman voor de inzameling van PET-flesjes en blikjes. Tevens hebben we een groot assortiment aan biozakken, containerzakken en andere vuilniszakken voor de inzameling van papier, GFT, restafval en kunststofverpakkingen.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Bas?

Heb jij een vraag aan Bas over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.