Valérie Hoeks

Sector Advies en consultancy
 
Valérie_Hoeks.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Valérie

Achternaam: Hoeks

Telefoon: +31 (0) 619695020

E-mailadres: valerie@chinainroads.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: China Inroads

Aantal medewerkers:  4

Adres: Burgemeester Reigerstraat 78, Utrecht

Telefoon: +31 (0) 307851373‬

Website: www.chinainroads.com


OVER

China Inroads

Ervaren Sinoloog Valérie Hoeks geeft out-of-the-box strategisch advies aan bedrijven die zich op een kruispunt bevinden met hun Chinese partners (fusies en overnames, investeerders, JV-partners, distributeurs of agenten). Met 19 jaar ervaring in de Chinese markt binnen verschillende sectoren waaronder hightech, chemie, energie en agri&food, werkt Valérie samen met het hoger management om complexe China-gerelateerde vraagstukken op te lossen. Valérie Hoeks leidt strategiesessies, crisis en riskmanagement, mediation, 1-op-1 executive coaching en begeleidt beslissende

onderhandelingen tussen Nederlandse en Chinese partners hier en in China. Haar diplomatieke aanpak en diepgaande kennis van de Chinese zakenwereld garanderen oplossingen voor de meest complexe commerciële, juridische of financiële disputen, om duurzame en effectieve businessmodellen te bouwen in de Chinese markt.


 

HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Valérie?

Heb jij een vraag aan Valérie over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.