Twan Smeulders

Sector Industrie
 
Avatar-man-thumbnail.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Twan

Achternaam: Smeulders

Telefoon: 06 218 361 12

E-mailadres: ts@outsourcingpartssupplies.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Outsourcing Parts Supplies B.V.

Aantal medewerkers:  5

Adres: Edisonstraat 6, 5051 DS Goirle

Telefoon: +31 (0)138508103

Website: www.outsourcingpartssupplies.com


OVER

Outsourcing Parts Supplies B.V.

Voor het uitbesteden van kleine aantallen klantspecifieke enkelvoudige- en samengestelde fijnemechanica kunt u bij OPS terecht. OPS levert een bijdrage aan de eisen en wensen van uw klanten. Extra creativiteit wordt gerealiseerd in uw productieproces "zonder" organisatorische aanpassingen aan uw zijde. OPS is een verlengstuk voor de inkoop- en uitbestedingsorganisatie voor bedrijven, in de machine- en apparatenbouw.

Onze klanten zijn met name actief in de ontwikkeling en realisatie van productie automatiseringsmachines. Outsourcen met OPS sluit naadloos aan bij de behoeften van onze doelgroep in het MKB machine- en apparatenbouw verantwoordelijk voor de functionaliteit van samenstellingen tbv direct gebruik. Of delen daaraan leveren.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan TWAN?

Heb jij een vraag aan Twan over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.