Ton Albers

Sector Groothandel en detailhandel
 
foto_quote_BIZ.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Ton

Achternaam: Albers

Telefoon: +31 (0) 646236900

E-mailadres: albers.ton@gmail.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Emeds Advies

Aantal medewerkers:  2

Adres: Vrijheidstraat 20 4902 BE Oosterhout

Telefoon: +31 (0) 646236900

Website: geen


OVER

Emeds Advies

Advisering op projectmatige basis van (MKB) bedrijven, overheden, instellingen terzake van energiezuinige oplossingen op het gebied van functionele verlichting en vervolgens tezamen met de opdrachtgever komen tot een voor hem/haar zo goed mogelijke duurzame oplossing middels de aanschaf van hoogwaardige LED-verlichting tegen een marktconforme prijs. De vorm die daarvoor wordt gekozen is een inventarisatie van de bestaande situatie en een invulling daarop in de toekomstige situatie, waarbij een rapportage plaatsvindt, waaruit de besparing

blijkt en de terugdientijd en natuurlijk de hoogte van de investering en de te verwachten "subsidie". De door de opdrachtgever gekozen armaturen zijn veelal deels afkomstig van gerenommeerde Chinese multinationals deels van Europese producenten. De te leveren produkten worden eerst geproduceerd nadat de opdracht is verkregen en kunnen op verzoek tailormade worden gefabriceerd.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Ton?

Heb jij een vraag aan Ton over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.