Ties Coolen

Sector Zakelijke dienstverlening
 
Ties Coolen tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Ties

Achternaam: Coolen

Telefoon: +31 (0) 622923848

E-mailadres: tiescoolen@coolenchina.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Coolen China + Quality Control (QC) China, Vietnam & India

Aantal medewerkers:  28

Adres: Hambakenwetering 8c, 5231 DC 's-Hertogenbosch

Telefoon: +31 (0)73 645 71 40

Website: https://www.coolenchina.com/


OVER

COOLEN CHINA

Coolen China is al ruim vijftien jaar expert in China op het gebied van inkoop, kwaliteit en uitbesteding voor groot-, midden- en kleinbedrijf. Wij bekleden hierbij de ondersteunende en begeleidende rol in het inkoopproces, waardoor we functioneren als uw partner. Ook wanneer u reeds enige tijd actief bent in China kunnen we u van dienst zijn, bijvoorbeeld door bestaande inkoopprocessen te optimaliseren.

Quality Control China, Vietnam & India controleert en inspecteert producten op gewenste kwaliteit en correctheid; dit in opdracht voor bedrijven overal in China, Vietnam & India. Bedrijven, die reeds bekend zijn met het zakendoen in deze landen, weten dat er grote risico’s liggen in de “overdrachtsmomenten”. Door onze diensten worden risico’s beheersbaar en geminimaliseerd.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Ties?

Heb jij een vraag aan Ties over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.