Peter Ouëndag

Sector ICT, media en communicatie
 
Peter Ouendag tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Peter

Achternaam: Ouëndag

Telefoon: +31 (0) 628125271

E-mailadres: peter.ouendag@insynq.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: INSynQ BV

Aantal medewerkers:  45

Adres: Beemdstraat 1c, 5653 MA Eindhoven

Telefoon: +31 (0) 408001500

Website: www.INSynQ.nl


OVER

INSynQ BV

INSynQ is een IT dienstverlener die zich richt op het optimaliseren van bedrijfsprocessen in het hogere marktsegment. Wilt u zich geen zorgen maken over de financiële en logistieke processen van uw klantbestellingen? Wilt u een overzichtelijke administratie en tijdige leveringen van uw producten? Wij kunnen u daarbij helpen met een op u afgestemde inrichting van SAP software.

Dankzij onze jarenlange praktijkervaring en onze betrokken medewerkers kunnen wij u voorzien van advies op maat, zodat u zich kunt richten op uw klanten en productontwikkeling. Wij gaan namelijk door waar anderen stoppen. Wij weten waar we op moeten letten en kijken verder dan uw vraag. Het resultaat? Een betrouwbaar systeem dat aansluit op uw wensen.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Peter?

Heb jij een vraag aan Peter over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.