Marjolein Rojo

Sector Advies en consultancy
 
Marjolein Rojo tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Marjolein

Achternaam: Rojo

Telefoon: +31 (0) 612731829

E-mailadres: m.rojo@ondernemersliftplus.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: OndernemersLift+

Aantal medewerkers:  15

Adres: Agri & Food Plaza, Onderwijsboulevard 225, 5223 DE 's-Hertogenbosch

Telefoon: +31 (0) 859020209

Website: www.ondernemersliftplus.nl


OVER

OndernemersLift+

OndernemersLift+ laat bijzonder (ondernemers)talent en kansrijke initiatieven uitgroeien (nationaal en internationaal) tot nieuw ondernemerschap in Noordoost-Brabant. Wij coachen starters, verstrekken leningen met goede voorwaarden en brengen ondernemers in contact met interessante marktpartijen of kennisinstellingen. OndernemersLift+ richt zich op: Ondernemer: starters in Noordoost-Brabant Kennis: MKB-ers met een vraag Onderwijs: ondernemende studenten en docenten

Wat bieden wij?
Ondernemerscoaching: van idee tot marktintroductie; Expertpanel: beoordeling van je plan door topexperts uit de markt; Leningen onder gunstige voorwaarden (Pre-seed en Proof-of-Concept leningen); Innovaties vanuit de kennisinstellingen om naar de markt te brengen; Ondernemerschapscursussen (financiën, marktbewerking etc.).


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Marjolein?

Heb jij een vraag aan Marjolein over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.