Liesbeth van Kerkhof

Sector Onderwijs en training
 
Liesbeth van Kerkhof tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Liesbeth

Achternaam: van Kerkhof

Telefoon: +31 (0) 653756189

E-mailadres: lvkerkhof@ebc.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: EBC Taleninstituut bv

Aantal medewerkers:  40

Adres: Keldermanslaan 3, Bergen op Zoom

Telefoon: +31 (0)164 265679

Website: www.ebctalen@ebc.nl


OVER

EBC Taleninstituut bv

EBC verzorgt door heel Nederland op maat gemaakte trainingen in 15 talen voor medewerkers uit het bedrijfsleven zowel individueel als voor groepen. Kenmerkend voor een training van EBC is dat de werksituatie van de deelnemer het uitgangspunt voor het programma is en dat veel met authentiek materiaal zoals rapporten, handleidingen, mails, offertes e.d. wordt gewerkt. Met een native speaker als trainer vergroot de cursist snel zijn spreekvaardigheid en zelfvertrouwen.

Doordat flexibel kan worden gepland, het hele jaar door en zowel overdag als 's avonds is er voor elke agenda een cursus mogelijk, van heel intensief fulltime tot één of twee lessen per week of zelfs minder in een 'onderhoudstraining'. De e-learning site van EBC biedt extra oefening voor wie wil naast de face to face lessen. EBC levert ook vertalingen en tolken op alle terreinen.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Liesbeth?

Heb jij een vraag aan Liesbeth over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.