Liesbeth Oudshoorn & Marcel van Zweden

Sector Zakelijke dienstverlening
Marcel van Zweden tiny.jpg
Liesbeth Oudshoorn tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Liesbeth

Achternaam: Oudshoorn

Telefoon: +31 (0) 655762844

E-mailadres: liesbeth@xelboo.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Xelboo

Aantal medewerkers:  2

Adres: Groote Meer 4, 4641 RS Ossendrecht

Telefoon: +31 (0) 881850163

Website: www.xelboo.com


OVER

Xelboo

Relatiebeheer is een echte kunst. Met een perfect relatiegeschenk koestert u uw relatie. Xelboo is een marktplaats voor handgemaakte Dutch Design relatiegeschenken, geschikt voor zowel zakelijke en persoonlijke relaties. Wij zijn een trotse vertegenwoordiger van oorspronkelijke nederlandse kunst. U kunt laten zien dat u veel waarde hecht aan uw relatie door te kiezen voor onze op Dutch design gebaseerde kunst relatiegeschenken. Onze relatiegeschenken zijn een blikvanger op kantoor en thuis. We staan voor een perfecte kwaliteit en leveren al onze relatiegeschenken met een certificaat van echtheid.

Wij maken niet EEN relatiegeschenk voor u, maar wij maken UW eigen en onderscheidende relatiegeschenk samen met u. Wij zijn uw partner als u een uniek relatiegeschenk zoekt met een verbinding naar Nederland. Xelboo biedt verschillende mogelijkheden van typisch Nederlandse en handgemaakte kwaliteits geschenken. Zo kunt u bijvoorbeeld oorspronkelijk Nederlandse klompen helemaal naar uw eigen wens en inzicht door ons laten maken. Handwerk kost uiteraard meer tijd dan fabrieksproducten. Toch kunnen wij ook series maken, waarbij wij geselecteerde kunstenaars inschakelen om snel de gewenste volumes te kunnen leveren.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Liesbeth?

Heb jij een vraag aan Liesbeth over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.