Joost van Boxtel

Sector Industrie
 
Joost van Boxtel tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Joost

Achternaam: van Boxtel

Telefoon: +31 (0) 65 15 30 722

E-mailadres: joostvanboxtel@globemilk.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Globemilk BV

Aantal medewerkers:  45

Adres: Erflanden 6, 3831 ZA Boxmeer

Telefoon: +31 (0)485 56 54 66

Website: www.globemilk.com


OVER

Globemilk bv

Globemilk een familiebedrijf opgericht door van oudsher melkveehouders. Die binding met Nederlandse bodem is altijd gebleven: Globemilk kent de hele keten van koe tot koelkast. Inmiddels is Globemilk een internationaal merk, maar in de basis is niets veranderd: Globemilk is 100% onafhankelijk en gelooft in de kracht van de familie. Omdat alles begint met eerlijk ondernemerschap en dat is precies waar Globemilk voor staat.

Globemilk levert onder de merken Globemilk en Melky, maar ook onder private label houdbare melk in Nederland en vele verre bestemmingen. Azië en het Midden Oosten zijn bekende regio's waar Globemilk met zijn partners zaken doet.
Van Barista melk tot magere melk en van volle melk tot bananenmelk, van bulk containers, Bag in box verpakkingen tot consumentenverpakkingen 1 liter en 200ml. Globemilk kan voor zijn klanten het verschil maken.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Joost?

Heb jij een vraag aan Joost over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.