Joël Sigling

Sector Zakelijke dienstverlening
 
Joel Sigling tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Joël

Achternaam: Sigling

Telefoon: +31 (0) 625025475

E-mailadres: joel.sigling@interlingo.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Interlingo Technical Translations

Aantal medewerkers:  6

Adres: Boutenslaan 2A, 5615 CW Eindhoven

Telefoon: +31 (0)402122321

Website: www.interlingo.nl


OVER

Interlingo Technical Translations

Wij vertalen voor de technische bedrijven van Nederland en daarbuiten. Daarom zitten we in het epicentrum van technisch Nederland, Eindhoven, perfect op onze plek. We vertalen niet alleen technische teksten, maar allerlei soorten content: juridisch, marketing, financieel, web content, enz. We hebben er de juiste mensen voor, maar ook de juiste technologie.

Beide zetten we in om jouw handleiding, juridisch document of webtekst te vertalen naar iedere taal die je maar wilt. Snel, efficiënt en in de stijl van jouw bedrijf. En met de modernste vertaaltechnologische hulpmiddelen. Als die tenminste helpen om je teksten beter, sneller of goedkoper te vertalen. En bedrijven die duurzaam zijn of duurzame producten verkopen, krijgen bij ons tot 10% korting!


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Joël?

Heb jij een vraag aan Joël over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.