Jerry Robinson

Sector Industrie
 
Avatar man.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Jerry

Achternaam: Robinson

Telefoon: +31 (0) 65 11 90 066

E-mailadres: jerry.robinson@nl.bolsius.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Bolsius Nederland bv

Aantal medewerkers:  1400

Adres: Kerkendijk 126, 5482 KK Schijndel

Telefoon: +31 (0) 73 54 33 000

Website: info@nl.bolsius.com


OVER

Bolsius Nederland bv

Bolsius produceert al bijna 150 jaar kwaliteitskaarsen en sinds 2011 home fragrance producten. Bolsius is de laatste jaren gegroeid tot de grootste kaarsen fabrikant van Europa. Bolsius heeft meerdere internationale verkoopkantoren in Europa en productie locaties in Nederland en Polen. We leveren in meer dan 50 landen aan miljoenen consumenten per jaar. Het produceren en leveren van hoogwaardige en innovatieve producten en concepten vinden we bij Bolsius heel belangrijk. Onze consumenten willen we inspireren en helpen de gewenste sfeer te creëren. Op die manier maken we het verschil en helpen we onze klanten de categorie te laten groeien.

Een rijke geschiedenis vanaf 1870 heeft ons bedrijf gevormd tot een solide onderneming. Met ruim 1000 medewerkers ontwikkelen en produceren we kaarsen in alle soorten en maten die we exporteren naar meer dan 50 landen. Door het samenvoegen van kennis, specialisme en ondernemerschap hebben wij door de eeuwen heen een compleet assortiment ontwikkeld van kwaliteitskaarsen in vele soorten en maten.

Onze producten
Naast deze grote diversiteit in soorten,
bieden we ook een grote verscheidenheid in afmetingen en vormen en bieden wij een zeer breed kleurenpalet en geurenassortiment.
Zo is onze rustiekkaars bijvoorbeeld verkrijgbaar in 8 verschillende varianten en meer dan 30 kleuren.

Ook buitenshuis kom je onze kaarsen tegen. Veel cafés, restaurants en hotels gebruiken namelijk onze Professional productlijn voor horecagrootverbruikers. Dit assortiment is speciaal afgestemd op de specifieke hoge eisen die de professionele gebruiker aan kaarsen stelt. Bezoek voor meer informatie over Bolsius Professional de website.

Kwaliteit staat voorop
Ondernemen en vernieuwen zit in ons DNA. Wat hierbij voorop staat is onze passie voor het maken van kwaliteitsproducten en dit is te herkennen in elke kaars de wij maken. Een kwaliteitskaars komt namelijk tot stand na de keuze van een juist gevlochten pit (de lont), de selectie van de beste kwaliteit grondstoffen, kleuren, geurstoffen en de zorgvuldig samengestelde combinatie hiervan.

Onze kwaliteitsspecialisten voeren dagelijks controles uit om te zorgen dat alle Bolsius kaarsen aan deze professionele standaard voldoen. Het is dé garantie dat elke Bolsius kaars van topkwaliteit is. Vervaardigd uit zuivere grondstoffen en met optimale brandeigenschappen, kleur- en vormvast, rook- en roetarm. Op de verpakking van jouw Bolsius kaars vind je dan ook het RAL-logo als bewijs van deze hoge kwaliteit.

Blijven inspireren
Door onze rijke historie van kaarsenmakers zijn wij in staat om onze kennis te vertalen in de kaarsen die wij maken, afgestemd op de wensen en eisen van nu. Naast een compleet basisassortiment in theelichten, rustiekkaarsen, tafel-, stomp- en geurkaarsen, ontwikkelen en produceren wij dan ook een breed aanbod in trend- en seizoen producten.

Actuele trends
Voor alle seizoenen en speciale momenten in het jaar proberen onze specialisten je telkens weer te inspireren met nieuwe kleuren, vormen en geuren om je huis weer een sfeer-update te geven. Wij vertalen de actuele trends in de mode en woning inrichting, door naar onze producten.

Kies jouw stijl
Wij bieden een breed aanbod waarbinnen je je eigen stijl kunt vinden of bepalen. Ons sterke basis assortiment en steeds wisselende seizoenartikelen zijn goed op elkaar afgestemd. Wil je je laten inspireren door onze nieuwe producten? Bekijk dan hier ons assortiment.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Jerry?

Heb jij een vraag aan Jerry over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.