Jack van de Vijver

Sector Industrie
 
Jack van de Vijver tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Jack

Achternaam: van de Vijver

Telefoon: +31 (0) 622849763

E-mailadres: jack@mobeye.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Mobeye B.V.

Aantal medewerkers:  10

Adres: Poeldonkweg 5, 5216 JX 's-Hertogenbosch

Telefoon: +31 (0) 737850858

Website: www.mobeye.com


OVER

Mobeye B.V.

Mobeye is fabrikant van batterijgevoede meet/alarmeringssytemen waarbij de alarmering en data via het mobeiel netwerk worden verstuurd, Hierdoor kan men onafhankelijk van de aanwezige infrastructuur (voedingspanning/Netwerk) meten, monitoren en alarmeren. Toepassingen zijn te vinden in de koeltechniek, inbraakbeveiliging, agro, industrie, etc. Naast de standaard producten die via wederverkopers worden verkocht maakt Mobeye ook klantspecifieke oplossingen voor mobiele alarmering/bewaking.

Om het totale IoT (internet of things) pakket compleet te maken is Mobeye ook aanbieder van SIM kaarten en een internet portaal waarmee de producten op afstand beheerd kunnen worden. Met de innovatieve oplossingen is Mobeye al een aantal jaren op rij beland in de MKB innovatie top 100.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Jack?

Heb jij een vraag aan Jack over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.