Harrie Verel

Sector Groothandel en detailhandel
 
Avatar-man-thumbnail.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Harrie

Achternaam: Verel

Telefoon: 06 537 951 79

E-mailadres: hverel@schadebo.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Schadébo Professioneel

Aantal medewerkers:  18

Adres: Rietveldenweg 24, 5222 AR Den Bosch

Telefoon: +31 (0)73 6242400

Website: www.schadebo.nl


OVER

Schadébo Professioneel

Schadebo Den Bosch is reeds ruim 50 jaar een begrip in de branche van dhz/ijzerwaren en woning en projectinrichting. We zijn voorraad houdende fabrieksvertegenwoordiger van diverse exclusieve merken. Tot voor kort mochten we ook de landelijke grote bouwmarkten tot onze klanten rekenen, maar we hebben van deze moeilijke tak van sport afscheid genomen mede i.v.m. de gigantische concurrentie aldaar. We beleveren uitsluitend de detailhandel en grootverbruikers en blijven weg van de consumenten, want dat vraagt een heel andere aanpak. Wel gaan we schoorvoetend producten via Bol.Com aanbieden omdat de gevestigde handel deze producten niet wil verkopen en....er is toch vraag naar. Steeds meer weten de klanten onze webshop te vinden en kunnen dan altijd bestellen. Om de zzp-er beter van dienst te zijn hebben we onze openingstijden verruimt.

We zijn iedere dag open van 08.00 tot 18.00 uur met alleen vrijdag sluiting om 17.00 uur. Voor een uitgebreide inkijk in ons assortiment verwijs ik graag naar onze site: www.schadebo.nl . We hebben de prijzen afgeschermd omdat de site voor iedereen toegankelijk is. Op onze site kunt u ook een stukje geschiedenis lezen. We proberen het navolgende waar te maken met onze gemotiveerde medewerkers: Bij ons op het werk Staan onze klanten op de eerste plaats Zijn we collegiaal, eerlijk & positief Is team-spirit erg belangrijk Vullen we elkaar aan en werken we s a m e n Delen we lief en soms leed We gaan ervoor! SAMEN moeten we het doen Iedereen is belangrijk! Fijn dat je er bent. Maken we dit niet geheel waar moeten ze me aanspreken.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Harrie?

Heb jij een vraag aan Harrie over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.