Harrie Boogers

Sector Gezondheidszorg en maatschappelijke dienstverlening
 
Avatar-man-thumbnail.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Harrie

Achternaam: Boogers

Telefoon: +31 (0) 653756912

E-mailadres: h.boogers@ossatec.eu

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Ossatec Benelux BV

Aantal medewerkers:  6

Adres: Neutronenlaan 54, 5404 NH Uden

Telefoon: +31 (0) 413265281

Website: https://www.ossatec.eu


OVER

Ossatec Benelux BV

Ossatec ondersteunt de genezing van botbreuken door middel van een klein en innovatieve medische toepassing voor zowel verse botbreuken als breuken die niet of nauwelijks willen genezen. Met de niet invasieve behandeling van de Ossatec botgroeistimulator behalen we een succespercentage van 85%. Gips, platen of schroeven zijn geen belemmering voor de Ossatec botgroeistimulator en het device kan vanwege de kleine omvang, eenvoudig overal mee naartoe genomen worden. Wij leveren aan ziekenhuizen, zorginstellingen, (top)sporters en particulieren.

Naast onze botgroeistimulator hebben we ook zogenaamde softgoods; hulpmiddelen om de periode van uw genezing zo comfortabel mogelijk te maken door het inzetten van verschillende soorten armslings, enkel braces en orthopedische toepassingen voor vingers. Ossatec levert aan iedereen die het nodig heeft om zo snel mogelijk en op een zo comfortabel mogelijke manier van een botbreuk te herstellen.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Harrie?

Heb jij een vraag aan Harrie over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.