Guido van Liefland

Sector Zakelijke dienstverlening
 
Guido van Liefland tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Guido

Achternaam: van Liefland

Telefoon: +31 (0) 653587654

E-mailadres: g.vanliefland@rewin.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: REWIN West-Brabant

Aantal medewerkers:  25

Adres: Cosunpark 22 4814 ND Breda

Telefoon: +31 (0) 765646790

Website: www.rewin.nl


OVER

REWIN West-Brabant

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor- en bedrijfsvestiging en versterkt de speerpuntsectoren: - Hightech & maintenance - Logistiek - Agrofood/Biobased economy - Kennisdiensten REWIN werkt, samen met ondernemers, overheid en kennisinstellingen, aan een innovatief en economisch gezond West-Brabant.

REWIN initieert, stimuleert en verbindt. De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor -en bedrijfsvestiging en versterkt de topsectoren logistiek, maintenance en biobased economy door samen met bedrijven nieuwe producten, diensten of vormen van samenwerking te ontwikkelen. Bent u zich aan het oriënteren op de juiste vestigingslocatie voor uw bedrijf? Overweegt u grondaankoop op een bedrijventerrein? Of kijkt u naar de huur- of koop van bedrijfsonroerend goed?

Wij ondersteunen u graag met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk. Neem hiervoor contact op met Guido van Liefland. Heeft u hulp nodig bij het concretiseren van een business idee? Wilt u advies over financieringsmogelijkheden, zoals risicokapitaal voor snelle groei en andere financieringsinstrumenten? Dan is er speciaal voor u het mkb-groei programma. Hierin zijn wij uw strategische sparringspartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken we resultaten door de juiste verbindingen te leggen binnen en buiten de regio. Of is innoveren uw drijfveer? Wilt u samenwerken met andere innovatieve ondernemers met als speciale insteek logistiek, maintenance of biobased economy? REWIN brengt u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren. Kortom, we kunnen u en uw bedrijf veel mogelijkheden bieden.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Guido?

Heb jij een vraag aan Guido over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.