Gerry Heiligers

Sector Advies en consultancy
 
Gerry Heiligers tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Gerry

Achternaam: Heiligers

Telefoon: +31 (0) 618734406

E-mailadres: g.heiligers@bisis.com

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: BISIS Consultancy B.V.

Aantal medewerkers:  4

Adres: Flight Forum 3830 5657 DX Eindhoven

Telefoon: +31 (0) 402353500‬

Website: www.bisis.com


OVER

BISIS Consultancy B.V.

BISIS adviseert en ondersteunt bedrijven met internationaal actief personeel bij de in- en uitzending van hun medewerkers en hun gezinnen, waarbij met name moet worden gedacht aan de partnerproblematiek voor de meegaande partner ("kan ik werken of studeren in het nieuwe land"? ) en het onderwijs van de meegaande kinderen. De ouders worden geadviseerd en ondersteund bij de keuze van de school in het nieuwe land en de voorbereiding op de nieuwe onderwijstaal en de aanmelding van de kinderen bij de nieuwe school.

Gedurende het verblijf in het nieuwe land blijft BISIS met het gezin in contact met betrekking tot het onderwijs van kinderen en partner. Ook bij overplaatsing naar een nieuw land of terugkeer naar het land van herkomst adviseren we de werkgever en het gezin t.a.v. de mogelijke opties en eventuele bottlenecks. We werken wereldwijd t.b.v. expats, impats, local hires en zogenaamde third country nationals (b.v. het Franse gezin dat voor een Nederlandse werkgever wordt uitgezonden naar de U.S.A.)


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Gerry?

Heb jij een vraag aan Gerry over haar vak? Kijk dan snel of zij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.