Gerard Zwartkruis

Sector Financiële dienstverlening
 
Avatar man.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Gerard

Achternaam: Zwartkruis

Telefoon: +31 (0) 6

E-mailadres: gerard.zwartkruis@rabobank.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Rabobank

Aantal medewerkers:  200

Adres: Kronehoefstraat 87, 5612 HL Eindhoven

Telefoon: +31 (0) 402936000

Website: www.rabobank.nl


OVER

Rabobank Eindhoven-Veldhoven

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. De missie van de Rabobank luidt ‘Growing a better world together’. Wij gaan voor een betere wereld waar we samen aan werken. De Rabobank zet daarom de komende jaren haar kennis, netwerk en financiën in om maatschappelijke problemen aan te pakken.

Elke bedrijvenklant heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Daarom besteedt de Rabobank veel aandacht aan deze doelgroep. We delen onze kennis over ondernemerschap en ondersteunen hen in het realiseren van hun ambities. Dat doen we door een ‘partner in financieren’ te zijn voor alle klanten met een goed plan en een financieringsbehoefte.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Gerard?

Heb jij een vraag aan Gerard over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.