Gard van Hoof

Sector Industrie
 
Avatar-man-thumbnail.png

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Gard

Achternaam: van Hoof

Telefoon: +31 (0) 653946084

E-mailadres: gard@denood.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: De Nood BV

Aantal medewerkers:  25

Adres: Arnesteinweg 38, 4338 PD Middelburg

Telefoon: +31 (0) 118657585

Website: www.denood.info


OVER

De Nood BV

DE NOOD is al 90 jaar DE producent van exclusieve en klassieke buitenverlichting, tuinverlichting en straatverlichting waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen als koper, messing en brons. Wij combineren ambachtelijk werk en traditie met moderne lichttechnieken en materialen. Hierdoor heeft onze buitenverlichting een zeer hoge kwaliteit en uiterst lange levensduur. Een echte DE NOOD is in feite een uniek exemplaar. Iedere buitenlantaarn wordt om die reden voorzien van een uniek nummer en een 'Certificaat van Echtheid'. De buitenverlichting van DE NOOD is te vinden in veel gemeentes, bij koninklijke paleizen, bij kastelen en monumentale panden, maar ook bij moderne villa's en buitenhuizen.

DE NOOD® buitenlantaarns zijn de 'finishing touch' van deze schitterende huizen en zijn een verrijking van dit soort omgevingen en haar bewoners. Uiteraard heeft DE NOOD ook haar bijdrage geleverd aan moderne en hedendaagse buitenverlichtingsprojecten. Voorbeelden hiervan zijn in heel Nederland en daarbuiten te vinden. Denk hierbij aan buitenverlichting in moderne stadswijken, rond musea en andere ambitieuze bouwprojecten, die door provincies, gemeenten of projectontwikkelaars worden gerealiseerd. In ruim 200 gemeenten in Nederland bepalen de straatlantaarns van DE NOOD het straatbeeld.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Gard?

Heb jij een vraag aan Gard over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.