Ernest van Wijk

Sector Onderwijs en training
 
Ernest van Wijk tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Ernest

Achternaam: van Wijk

Telefoon: +31 (0) 641077394

E-mailadres: e.vanwijk@fontys.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Fontys School of Marketing and Management

Aantal medewerkers:  >100

Adres: Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven

Telefoon: +31 (0)8850872835

Website: www.fontys.nl


OVER

Fontys School of Marketing and Management

SLUIT JE AAN BIJ HET EXPORTPROJECT! Geef Young Professionals een kans binnen uw bedrijf! Een groep studenten gaat gedurende achttien weken aan de slag voor u, zij zullen marktonderzoek gaan verrichten in het buitenland. Als consultancy team zullen zij optreden en een Exportplan presenteren welke uw bedrijf antwoord zal geven op de volgende vragen: Welk land biedt de meeste kansen om uw product of service succesvol te introduceren?

Welke doelgroep moet benaderd worden en wat zijn de behoeften van deze doelgroep? Hoe staan de sterktes en zwaktes van uw bedrijf in vergelijking met die van de concurrentie in de nieuwe markt? Welke entreestrategie (inclusief e-marketing activiteiten) moet worden geïmplementeerd om zo een succesvolle positie te verkrijgen? Wat zijn de organisatorische en financiële consequenties?


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Ernest?

Heb jij een vraag aan Ernest over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.