Ben ter Bogt

Sector Industrie
 
Ben ter Bogt tiny.jpg

PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voornaam: Ben

Achternaam: ter Bogt

Telefoon: 01 642 350 20

E-mailadres: b.terbogt@metrical.nl

Zakelijke gegevens

Bedrijfsnaam: Metrical

Aantal medewerkers:  27

Adres: Vang 14, 4661 TX Halsteren

Telefoon: +31 (0)164235020

Website: www.metrical.nl


OVER

Metrical

Metrical is fabrikant van halffabricaten voor de diamantboor industrie. Metrical Levert fabrikanten van gediamanteerde gereedschappen. Gedreven door perfectie Metrical is sinds haar oprichting in 1998 uitgegroeid tot een internationaal productiebedrijf voor boorhouders (zonder diamant segmenten) van diamantboren. Kwalitatief hoogwaardig Door innovatieve productiemethoden continu toe te passen in het productieproces is Metrical in staat om binnen een kort tijdsbestek producten met een constant hoge kwaliteit te produceren. Met onze klanten als uitgangspunt kunnen wij geheel op maat boorhouders en gerelateerde producten produceren. Metrical levert haar producten niet aan de eindgebruiker, maar uitsluitend aan fabrikanten en aan de handel. Levering uit voorraad Metrical hanteert een uitgebreide voorraad met in totaal circa 40.000 boorhouders. Hierdoor is het mogelijk om standaard producten binnen 24 uur te leveren aan gecontracteerde klanten. Standaard van Ø7 tot Ø800 mm. De standaard uit voorraad leverbare ½’’ BSP boorhouders variëren van Ø7 mm tot en met Ø250 mm, met een nuttige lengte van 300 mm.

De standaard uit voorraad leverbare 1 1/4 UNC boorhouders variëren van Ø50 mm tot en met Ø800 mm met een nuttige lengte van 400 mm, 420 mm, 450 mm en 500 mm. Productie binnen 24 uur De typen aansluitingen op voorraad zijn; 1 1/4 UNC, 1/2'' BSP, M16 x 2, M30, M38, M41 en Pixie. Op basis van deze aansluitingen kunnen op verzoek van u als klant spoedbestellingen binnen één werkdag boorhouders worden geproduceerd. Productie op maat Omdat we steeds bereid zijn om specifieke vragen uit de markt te beantwoorden kunt u alle vragen en verwachte (on)mogelijkheden met betrekking tot boorhouders altijd aan ons voorleggen. Wij gaan op zoek naar de beste oplossing voor u. Accessoires Verloopstukken (adapters), verlengstukken, afzuigsystemen (stofafzuiging) en snel spanners zijn uit voorraad leverbaar. Verder levert Metrical diverse soorten C.N.C. draaiwerk, zoals bijvoorbeeld dozenboorhouders uit één stuk gedraaid, of andere benodigdheden.


HEB JIJ EEN

VRAAG Aan Ben?

Heb jij een vraag aan Ben over zijn vak? Kijk dan snel of hij al op onze chat zit of connect via LinkedIn.

IndustrieMascha van Veghel