Wie wil jij

ontmoeten?

Bij De BIZ hanteren we vier kernwaarden waar we écht in geloven. Om ervoor te zorgen dat wij deze belofte ook écht waarmaken hebben we aan elk kernwoord een evenement gekoppeld. Voor de BIZ HUB is dat: ontmoeten.

 
de-biz-ontmoeten.png
 

Wat is De BIZ Hub?

De BIZ HUB is een evenement waarbij de focus ligt op het ontmoeten. Lekker samen ontspannen en praten over wat je bezighoudt. Eventjes niet hoeven opletten, maar gewoon lekker met elkaar aan tafel om elkaar beter te leren kennen.

 

Hoe werkt De BIZ Hub?

De BIZ HUB wordt eens per maand georganiseerd in één van de vier grote steden in Brabant: Breda, Den Bosch, Eindhoven of Tilburg. Zo is het evenement voor iedereen goed bereikbaar. Anders aan de BIZ HUB, in vergelijking met onze andere evenementen, is dat er geen centrale sprekers zijn op deze avond, geen afgehuurde locatie en geen centrale ontvangst. Het is écht door leden, voor leden. Dit evenement is dan ook alleen voor BIZ leden. Wil je je aanmelden voor de BIZ HUB, dan kan dat via het ‘inloggen voor leden’ gedeelte in het hoofdmenu of via onderstaande knop. Nog geen lid van De BIZ? Meld je dan snel aan. Dan kan ook jij ervaren hoe bijzonder De BIZ is.