Laat jij je graag

inspireren?

Bij De BIZ hanteren we vier kernwaarden waar we écht in geloven. Om ervoor te zorgen dat wij deze belofte ook écht waarmaken hebben we aan elk kernwoord een evenement gekoppeld. Voor De BIZ Bedrijfsbezoek is dat: inspireren.

 
de-biz-inspireren.png
 

Wat is De BIZ bedrijfsbezoek?

Een bedrijfsbezoek is, zoals de naam al doet vermoeden, een bezoek aan een bedrijf. Dat kan een bedrijf zijn van één van onze leden, óf een bedrijf dat niet direct gelinkt is aan De BIZ. Het is een middag waarop je je volop kan laten inspireren, waar je nieuwe dingen ziet en hoort en je komt óók nog eens op plekken waar je anders misschien nooit zou komen. Ben je benieuwd waar wij al zijn geweest? Hier een greep uit onze bedrijfsbezoeken.

 
 

Zo, hebben we al genoeg opgeschept met deze grote namen? Wij hopen van wel, want we zijn er eigenlijk stiekem best trots op dat wij zulke mooie bedrijven hebben mogen bezoeken. Wil jij ook een keer mee naar een bedrijfsbezoek? Dan kan je je daarvoor aanmelden via onze evenementenpagina of ons een e-mail sturen via het contactformulier.

 

Hoe werkt De BIZ bedrijfsbezoek?

Wat kan je nou eigenlijk verwachten tijdens een bedrijfsbezoek? Wij leggen je natuurlijk graag uit wat er precies gaat gebeuren, maar dat is afhankelijk van het bedrijf dat we bezoeken. Er is in ieder geval altijd een rondleiding en na afloop wordt er gezellig gegeten en gedronken.

Het bedrijfsbezoek wordt een aantal keer per jaar georganiseerd, afgewisseld door themadagen en workshops. Wil je precies weten wat wanneer plaatsvindt, dan kan je de planning vinden onder het kopje ‘evenementen’ in het menu. De bedrijfsbezoeken zijn te herkennen aan de roze kleurvlakken, zoals in het icoon hierboven.