HET VERSLAG: TIMING IS ALLES!

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Op 22 januari hield de BIZ haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst met als thema ‘Timing is alles’. Als locatie was gekozen voor de gezellige ambiance van Paviljoen Het Houtse Meer in Den Hout. Ondanks een zeer drukke avondspits vanwege hevige sneeuwval ontving De BIZ ruim 50 leden.

image00008.jpeg

Netwerken

Na een warm welkom door voorzitter - Eduard Thijssen, die allen een voorspoedig jaar toewenste, stond een heerlijk Wintersbuffet klaar. Een gezellige drukte. Zo zou je de nieuwjaarsbijeenkomst van de BIZ wel kunnen omschrijven, maar net als menig andere bijeenkomst van de BIZ moesten ook hier de hersens worden gekraakt. Want wat is een netwerkavond zonder informatie? Na de eerste praatjes en het buffet waren de leden en hun partners klaar voor breintrainer Ludwig Antonissen.

image00007.jpeg

Linker brein, rechter brein

De afgestudeerde musicus en Certified Business Master Practioner NLP met een jarenlange ervaring als trainer/coach heeft zich verder ontwikkeld in het ‘Hele Brein Denken’.

Ludwig wist op een interactieve en energieke wijze invulling te geven aan de avond. Gedurende anderhalf uur legde hij uit hoe ons brein werkt. Door het combineren van inhoud, entertainment en storytelling zette hij iedereen aan het denken. Alles onder de noemer ‘Timing is alles’. Ludwig weet leuk te vertellen, met weetjes, handige feiten en zijn enthousiasme maakte het een geslaagde avond.

 

DANKWOORD

De sneeuwval was qua ‘Timing Zeker Niet Alles’ maar met deze bijeenkomst gaat De BIZ er vanuit dat er een goede aftrap is gegeven voor het nieuwe jaar. Eduard dankt Ludwig Antonissen, alle aanwezigen en partners van De BIZ voor hun komst. Daarnaast nodigde Eduard de leden uit eens een kijkje te nemen op de nieuwe website en wanneer er vragen, op- en aanmerkingen zijn deze te melden bij het secretariaat.

Eveneens dank aan Bolsius Nederland BV, Heppner Hacas Transport b.v. en Mannaerts Appels Advocaten die deze bijeenkomst mede mogelijk hebben gemaakt.

 
 
 

HET VOLGENDE EVENEMENT

De volgende bijeenkomst wordt gehouden op 21 februari 2019 bij Mazars in Breda en betreft de Algemene Ledenvergadering met aansluitend de paneldiscussie over ‘De gevolgen van de Brexit’.

 
Mascha van Veghel