Advies en ondersteuning Internationaal ondernemen

Advies en ondersteuning internationaal ondernemen

Tijdens het internationaal ondernemen heeft u af en toe goed de behoefte aan advies of ondersteuning van een ervaren professional. Dat maakt het internationaal zakendoen een stuk eenvoudiger en prettiger. De Brabants-Zeeuwse sociëteit voor Internationaal Zakendoen (BIZ) helpt u gráág én goed. 
Niet voor niets is onze missie: ‘het bevorderen en vergemakkelijken van het internationaal zakendoen’.

U kunt beschikken over onze experts, gebruik maken van kennis van leden en we kennen heel veel mensen in ons netwerk met (zeer) specialistische kennis. Daarbij mag u gebruik maken van ons netwerk die we hebben ontwikkeld tijdens jaren van internationaal ondernemen. Samen hebben we eeuwen ervaring.

Binnen ons netwerk gebeurt het regelmatig dat leden samenwerken om zo risico's en kosten te minimaliseren en de lusten te maximaliseren. Daar waar mogelijk brengen leden en bestuur u met andere leden in contact om mogelijke samenwerkingen en kennisdeling te stimuleren.

Kennisbank
Onze website heeft een kennisbank in de vorm van ons ledenoverzicht. In het openbare gedeelte staan al onze leden, in het afgesloten deel, open voor leden, staat bij de leden hun specialisme en de landen cq. werelddelen waar ze actief zijn.

Heeft u specialistische kennis die wij of een lid van ons kan gebruiken, nu of in de toekomst?
Laat het ons weten, we hebben uw kennis nodig als netwerk.

Nog nooit bij ons nuttig en gezellig netwerk geweest?
Meld u dan snel aan op een van de bijeenkomsten via onze agenda.


 Onze partners: