Zakendoen met China door LuLu Wang

Datum: 11 juli 2018

Na de lezing op 28 juni in het Ouwehands Dierenpark zou LuLu een korte tekst voorlezen over de vijf samenwerkende partners die op het event workshops hebben verzorgd, eveneens met als thema 'Zakendoen met China'. Omdat de geanimeerde paneldiscussie uitliep, bleef er geen tijd meer over. LuLu heeft ons haar tekst gelukkig toegezonden:


1. Coolen China & Quality Control China heeft twee petten op. Pet een, Nederlandse koopmannen in China de weg wijzen en hen begeleiden naar hun beoogde succes. Een soort Tom Tom voor het Nederlands zakenleven. Pet twee, Nederlandse koopmannen bijstaan zodat hun Chinese leveranciers de producten zodanig fabriceren dat die niet al versleten zijn als ze net uit de doos komen.


2. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) staat onder andere bedrijven bij die actief zijn in hightech systems & materials, life sciences & health, cleantech en agrifood. Ze stellen hun hoog, breed en diepgaand netwerk in Jiangsu China, Zuid-Duitsland en Midwest Verenigde Staten (incl. Texas) beschikbaar voor een eenieder die tot de paradepaarden in die bedrijfssectoren behoort, waardoor die edele dieren ook in China, Duitsland en de Verenigde Staten kunnen galopperen.


3. China Access vertolkt de wens van Nederlandse koopmannen en geeft ze loepzuiver door aan de Chinese partners en vice versa. Omdat China Access als geen ander weet dat een taalverschil ook vaak een cultuurverschil kan zijn, geeft het bedrijf naast taalcursussen ook workshops om Nederlandse koopmannen voor de Chinese cultuur klaar te stomen. Dankzij China Access spreken Nederlandse kooplieden niet alleen de juiste taal maar ook de juiste toon, de Chinese taal telt vier tonen.


4. China Inroads weet uit ervaring wat voor uitdagingen zich kunnen voordoen in technologische samenwerkingen tussen Europese en Chinese bedrijven. Met hun kennis en know-how sluizen ze Nederlandse bedrijven via veilig vaarwater naar de eindbestemming, draaikolken en valkuilen zorgvuldig mijdend. Kortom, met China Inroads aan uw zijde, bent u in goede handen.


5. Voor Nextport China bestaan geen landsgrenzen of tijdsverschil. Met een druk op de knop vliegen ze in de digitale wereld rond met een duizelingwekkende snelheid. Ze helpen bedrijven in de Benelux om, zonder hun bureaustoel te verlaten, hun producten in China te promoten en verkopen. Een eigentijdse manier van zakendoen die synoniem is  met hoog tempo, lage kosten, gemak en indien slim aangepakt, precisiewerk.


Met dank aan:


                            

                   
Terug naar nieuwsoverzicht


Onze partners: