Klaar voor een nieuwe start?

Datum: 3 oktober 2018

Het nieuwe jaar staat alweer voor de deur en bij een nieuw jaar horen nieuwe uitdagingen en verwachtingen. Voor het jaar 2019 hebben wij een paar bijzondere zaken op de planning staan. Zaken waar wij jou als lid bij willen betrekken, want wat is een netwerk zonder de betrokkenheid van leden?Een nieuwe website

Wij kunnen jou melden dat het eindelijk zover is: de nieuwe website. In 2019 is deze nieuwe website met een nieuwe huisstijl en een nieuwe aanpak een feit. Wij zijn daarover erg enthousiast en wij hopen dat jij dat ook bent. Om dit project succesvol te kunnen voltooien hebben we jouw steun nodig. Wij willen namelijk dat de nieuwe website een punt wordt van ontmoetingen. Een plek waar we elkaar kunnen leren kennen. Bovenal willen wij onze leden de ruimte geven om zich te profileren.


Jouw informatie online

Op de nieuwe website komen een paar zaken aan de orde. 
 

Ledengedeelte
In het ledengedeelte komt informatie over al onze leden. Deze informatie willen wij verzamelen via een online formulier. Binnenkort ontvang je hierover een e-mail met een link. Wij willen jou vragen deze lijst zorgvuldig in te vullen, omdat dit een kans is om jezelf voor te stellen aan andere leden en je bedrijf goed op de kaart te zetten. Doe je dit vóór 31 oktober, dan weet je zeker dat jij straks ook op de nieuwe website staat.


In the spotlight
Op de nieuwe homepage komt een plek om jezelf en de BIZ in de Spotlight te zetten. Voor dit gedeelte zijn wij op zoek naar korte quotes over de BIZ, één van onze bijeenkomsten of iets bijzonders dat jij met de BIZ hebt meegemaakt. De quote wordt voorzien van jouw naam, bedrijfsnaam én een foto. Elke maand worden deze quotes verwisseld. Wil jij straks ook op de homepage staan en zo je bedrijf in de spotlight zetten? Lever dan ook één of twee mooie quotes aan.
 

Fotobank
Een andere mogelijkheid om straks op te vallen is met foto’s. Voor de nieuwe website zijn wij op zoek naar foto’s van internationale handel. Deze foto’s komen overal op de website in de headers te staan (het bovenste gedeelte van de website). Kan jij of iemand in jouw omgeving een beetje fotograferen? Lever dan je foto’s aan. Let wel op, deze foto’s moeten voldoen aan een aantal voorwaarden en worden straks door een panel geselecteerd. Je ontvangt hierover nog een e-mail.
 

Database
Een ander bijzonder item op de nieuwe website is de database ‘leden voor leden.’ Een database met artikelen waarin je jouw vakkennis over een specifiek onderwerp kan delen. Zo helpen we elkaar verder met de kennis die we samen hebben én heb jij de ruimte om potentiële klanten aan te spreken door het delen van jouw kennis.


Het nieuwe jaar

Wij begrijpen dat we veel van je vragen en zijn er toch van overtuigd dat wij met zijn allen een sprankelende tweede fase kunnen ingaan met de BIZ. Wij hopen daarom dat jij er net zoveel zin in hebt als wij en samen met ons aan de slag gaat om dit project succesvol het nieuwe jaar in te dragen. Houd dus de komende tijd je mailbox in de gaten, want wij zullen je een aantal verzoeken sturen.


Met vriendelijke groet,

BIZ
Namens bestuur


Mascha van Veghel - BIZ secretariaat
In samenwerking met Yvonne Michielsen - Dreams & Boxes
Terug naar nieuwsoverzicht


Onze partners: