Brabant Smart & Green mobility ondernemersreis

Datum: 14 juli 2017

In oktober organiseert de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een ondernemersreis naar de 30ste internationale Electric Vehicle Summit & Exhibition in Stuttgart (10-12 oktober) en aansluitend naar de eMove360 Europe in München (16-19 oktober).


Tijdens deze reis brengen we Brabantse bedrijven in contact met internationale bedrijven, netwerkorganisaties en overheden actief op het gebied van smart en green mobility. 


Als deelnemer aan deze Smart & Green Mobility ondernemersreis krijgt u een compleet programma aangeboden, bestaande uit inspirerende bedrijfsbezoeken gericht op kennisuitwisseling met Duitse OEM-ers en tier-1 leveranciers, inhoudelijke ronde tafelsessies met gelegenheid tot individuele matchmaking met internationale deelnemers, bezoeken aan de beurzen EVS30 en eMove360 en diverse netwerkmomenten. 


Hoofdthema van de reis is Smart & Green Mobility, onderverdeeld in laadinfrastructuur en smart charging/storage, elektrische voertuigtechnologie voor heavy en light duty vehicles en nieuwe mobiliteitsdiensten rondom car-sharing en connected car.


Voor meer informatie en aanmelden ga naar: https://www.brabant-duitsland.nl/smartengreenmobility


Heeft u nog vragen over de ondernemersreis naar Duitsland?


Neem dan contact op met Mark Koppers van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij via trade@bom.nl of op 06-54244132.


Meer informatie over onze diensten op het gebied van internationaal ondernemen vindt u op onze website www.bom.nl/internationaal
Terug naar nieuwsoverzicht


Onze partners:


Mazars - Accountants en Belastingadviseurs