Brabant Ondek uw kansen in China

Datum: 14 juli 2017

Ontdek uw kansen in China! Van 19-27 oktober organiseren de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een ondernemersreis naar China.

Van 19 - 27 oktober 2017 organiseren de Provincie Noord-Brabant en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) een ondernemersreis naar China. Tijdens deze reis brengen we Brabantse bedrijven in contact met Chinese spelers en netwerkorganisaties binnen de High Tech sector. U kunt als deelnemer gebruik maken van een compleet programma dat bestaat uit bedrijfsbezoeken, individuele matchmaking, een bezoek aan de CHInano fair in Suzhou en diverse netwerkmomenten. De hoofdthema's van deze reis zijn semiconductor, 3D printing en printed & flexible electronics.


Overheid opent deuren
In China is het belang van de overheid niet te onderschatten. De heer Wim van de Donk, Commissaris van de Koning, zal als delegatieleider voor deze reis optreden. Dit betekent dat zowel bij de overheid als het bedrijfsleven op hoog niveau deuren geopend kunnen worden.


Voor meer informatie en aanmelden klik dan op de volgende link:

https://www.brabant-china.nl/hightechondernemersreis


Heeft u nog vragen over de ondernemersreis naar China?
Neem dan contact op met Karin Jansen van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij via trade@bom.nl of op 06-46996019. Meer informatie over onze diensten op het gebied van internationaal ondernemen vindt u op onze website www.bom.nl/internationaal
Terug naar nieuwsoverzicht


Onze partners:


Mazars - Accountants en Belastingadviseurs