Terugblik voorjaarsborrel 11 mei

Terugblik voorjaarsborrel 11 mei


Wat een enthousiasme! Na de zeer interessante bijeenkomst over de effecten van de oorlog in Oekraïne werden onze leden en geïnteresseerden uitgenodigd voor een voorjaarsborrel. Hoewel er jammer genoeg slechts een beperkte belangstelling was - we waren er met 15 deelnemers - bleek de informele bijeenkomst op alweer een unieke locatie toch veel enthousiasme teweeg te brengen.

Met een drietal nieuwe gezichten, Niels Arts, Geert Cox en Maurice Scheepers, was er sprake van een zeer levendige happening. De locatie, Cafe Martha, op het oude Isabella Kazerne terrein in Vught, dat nog volop in herontwikkeling is, bleek met gastheer Peter Pijnen een unieke sfeer te kunnen creëren, waarin het goed toeven was.

We kijken terug op een zeer geanimeerde bijeenkomst, waarbij alle aanwezigen hun bijdrage hebben geleverd. Wat opviel was de nieuwsgierigheid naar elkaars ervaringen.

Met de mededeling van Niels Arts dat hij graag direct lid wilde worden en de omstandigheid, dat we wellicht voor het jaar 2024 een nieuwe voorzitter kunnen strikken, was dit een bijeenkomst met heel veel toegevoegde waarde!

Ik dank dan ook iedereen voor zijn of haar enthousiaste inbreng en we hopen jullie weer te zien op onze eerstvolgende bijeenkomst op dinsdag 20 juni a.s..

Zoals gebruikelijk danken wij natuurlijk ook weer onze partners Mannaerts Appels AdvocatenBolsius Nederland bv en Oryx