Nieuws Internationaal ondernemen.

Nieuws Internationaal ondernemen
De wereld staat nooit stil. Je wordt iedere dag overladen door allerlei soorten nieuws. Sommige zijn handig om te weten maar over het internationaal ondernemen vindt je weinig nuttig nieuws op de meeste nieuws kanalen. Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten door De BIZ? Dat kan! 
Wij verzamelen veel nieuws over het internationaal ondernemen en houden u op de hoogte via onze nieuwsbrieven en de website. Maar wie heeft er nou tijd om die website in de gaten te houden? Beter is het om u hier aan te melden, dan ontvangt u het belangrijke nieuws per e-mail.

Nieuwsitems
Internationaal ondernemen is niet te vangen in een paar nieuwsberichten. We verzamelen allerlei soorten nieuwsberichten vanuit allerlei mogelijke kanalen waarbij social media een belangrijk kanaal is geworden. Hierbij komt vaak nieuws voorbij die de pers nog niet eens kent. Toch ontvangen we niet alle nieuws uit alle landen die belangrijk voor onze leden zijn. Heeft u dergelijk nieuws of twijfelt u of het wel terzake is? Laat het ons weten, we zijn u er erg dankbaar voor.


Onze begunstigers:
Hacas Transport B.V. - dé FrankrijkSpecialist MannaertsAppels Advocaten


Onze partners: